Hoe werkt het?
Hoe werkt het? 

 

Hoe werkt het?

Voor het vijfde jaar op rij riepen wij heel Nederland op om te Bakken voor KiKa in de maand maart. De bakkers zijn de keuken ingedoken, hebben een actiepagina aangemaakt en haalden met elkaar een fantastisch bedrag op voor onderzoek naar kinderkanker. Samen met onze partners hadden wij weer een prachtig bak- en activiteitenpakket samengesteld om direct aan de slag te gaan. Op naar volgend jaar!

Terugblik 2023

Praktische informatie 2023

Voor welke leeftijd is de actie geschikt?
Iedereen kan meedoen met bakken voor KiKa! De activiteiten in het bak-pakket zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Maar je bent natuurlijk nooit te oud om aan de slag te gaan!
Hoe kan ik mij inschrijven voor Bakken voor KiKa?
Binnen enkele klikken maak je heel eenvoudig een actiepagina aan voor Bakken voor KiKa. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met praktische informatie. Bij jouw aanmelding kun je ervoor kiezen om het Bakken voor KiKa pakket te ontvangen, je betaalt alleen de verzendkosten van € 6,95.
Wanneer start de actie Bakken voor KiKa?
Maart = bakmaand voor KiKa. Gedurende deze maand komen duizenden kinderen in actie. Natuurlijk is iedereen vrij om al eerder met de actie te starten of iets langer door te gaan.
Welke materialen ontvang ik voor de actie?
Bij jouw aanmelding kun je ervoor kiezen om het Bakken voor KiKa pakket te ontvangen, je betaalt alleen de verzendkosten van € 6,95. Ook hebben we een te gek bijpassend activiteitenpakket die je kunt downloaden!

Wil jij extra promotiemateriaal ontvangen ter ondersteuning van je actie? Dat kan, je kunt bij ons posters, vlaggen en collectebussen opvragen. Stuur een mail met je aanvraag naar bakkenvoorkika@kika.nl. Dan helpen we je graag verder.
Mag je alleen de KiKa cupcakes bakken?
Wat jij wilt! Je mag alles bakken wat je wilt (cupcakes, koekjes, taarten, etc) en bepalen hoe de gebakjes eruit komen te zien. Samen met alle Bakkers gaan we ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met kanker.
Hebben jullie tips hoe ik de baksels moet verkopen?
Jazeker! Bekijk hier onze pagina met o.a. tips voor het inzetten van jullie actiepagina en social media. 
Hoe kan ik de cupcakes het beste bakken?
Voor handige tips over het bakken van de KiKa cupcakes, moet je snel een kijkje nemen op deze pagina. Ook vind je op deze pagina tips voor het serveren van de lekkernijen. Succes met bakken!
Hoe doe ik mee met de fotowedstrijd?
Deel jouw leukste, liefste, grappigste, origineelste bakfoto met ons en maak kans op een fantastisch XL-bakpakket!  
Stuur jouw foto naar bakkenvoorkika@kika.nl onder vermelding van ''Bakwedstrijd'' en zie jouw creaties terug op onze ‘Wall of Fame’! Maandag 3 april maken we de winnaar bekend.

Sowieso leuk om jouw bakavonturen te delen via social media! Vergeet ons niet te taggen én gebruik de hashtag #BakkenVoorKiKa.
@kika_kinderenkankervrij voor Instagram
- @KiKa8118 voor Facebook

Staat jouw vraag er niet tussen?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen